(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Sairaanhoitaja/Lähihoitaja opiskelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018
Esperi Hoivakoti Mieslahti sijaitsee Paltamossa ja tarjoaa kodin 21 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme Mieslahteen reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA ja LÄHIHOITAJA/SAIRAANHOITAJA OPISKELIJOITA osa-aikaisiin määräaikaisiin kesälomasijaisuuksiin sekä kokoaikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt ovat luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai riittäviä lähihoitaja/sairaanhoitaja opintoja, hygieniapassia, ensiapu koulutusta ja lääkehoidon koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Birgitta Ojala, puh. 050 313 1130 tai birgitta.ojala@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 15.06.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.