(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / sairaanhoitaja
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Riihikallion palvelukeskus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2014. Riihikalliossa on kaksi 23-paikkaista ryhmäkotia ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille ja 96 palveluasuntoa ikäihmisille. Lisätietoja Riihikalliosta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/riihikallio.

Haemme Riihikallion ryhmäkoteihin energisiä ja positiivisen asenteen omaavia hoitoalan rautaisia ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus on myös lyhytaikaisempaan sijaisuuteen, joten mikäli olet kiinnostunut esim. keikkatyöstä, mainitsethan siitä hakemuksessasi.

Palvelukotityöntekijältä edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (lähihoitaja) ja sairaanhoitajalta vastaavasti sairaanhoitajan koulutusta. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Tukipalvelutyöntekijöiden kohdalla esim. laitoshuoltajan koulutus on etu tehtävään hakiessa. Tarkemmat tiedot avoinna olevista tehtävistä ja niiden sisällöistä löydät kotisivuiltamme https://www.yrjojahanna.fi/konserni/tyopaikat/.

Riihikalliossa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat sekä viimeisin teknologia. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Mia Kundt 040 457 7641 tai sähköpostitse mia.kundt@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Loistavaa! Odotamme innolla hakemustasi. Hae tehtävää viimeistään 19.5.2019 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.