(Poistunut julkaisusta)

LÄHIHOITAJA / SAIRAANHOITAJA
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme nyt Hämeenlinnan kotihoitoon LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin sekä tarvittaessa keikkatyöhön. Lisäksi etsimme SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hämeenlinnan kaupunki on ulkoistanut Kauriala - Myllymäen kotihoitopalvelut Attendolle. Lisäksi Attendo tuottaa kotihoidon, kotisairaanhoidon ja fysioterapian palveluja Hämeenlinnan seudulla sekä palveluja voi ostaa myös yksityisesti. Kotihoidon tavoitteena on, että asukkaat asuvat omassa kodissaan mahdollisimman pitkään turvallisesti ja viettävät tyytyväistä oman näköistä elämää. Kotihoidon henkilökunnassa on sairaanhoitajia ja lähihoitajia.  Kotihoito perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jossa huomioidaan asukkaan omat voimavarat ja läheisten apu. Toimintakykyä tukevan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa, aitoa kiinnostusta työskentelystä erilaisten asiakkaiden kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Työ on 2-vuorotyötä. Työn kesto sekä työaikamuoto ovat mahdollisesti sovittavissa, pääsääntöisesti etsimme kokoaikaisia työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Etsimme myös keikkareita. Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään Hämeenlinnan kotihoidon palveluita. Tarjoamme haastavan työn, mukavan työympäristön ja -yhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Käytössämme on myös Smartum - liikunta- ja kulttuuriedut.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemukseksi ja ansioluettelosi su 27.1 mennessä: reija.saarinen@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi "Oikotie / Hml kotihoito", kiitos!

Lisätiedustelut tehtävästä joko sähköpostitse reija.saarinen@attendo.fi tai puhelimitse numerosta 044 494 4943.