(Poistunut julkaisusta)

LÄHIHOITAJA / SAIRAANHOITAJA
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Haetaan Attendo Kaarleporiin, Uusikaarlepyyhyn LÄHIHOITAJIA JA SAIRAANHOITAJAA

Attendon hoivakoti Kaarlepori avataan ikäihmisille Uusikaarlepyyhyn syksyllä 2018. Attendo Kaarleporissa on 30 asukaspaikkaa palveluasumista tarvitseville vanhuksille. Modernissa hoivakodissa on viihtyisät yhteistilat sekä jokaisella asukkaalla oma tilava huone ja WC/suihkutila. Yksikkömme työkielenä on suomi ja ruotsi.  

Lähihoitajaksi hakevalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava) ja sairaanhoitajaksi hakevalta sairaanhoitajan tutkintoa. Toivomme hakijoilta myös aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on pääosin kolmivuorotyötä. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. 

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus osoitteessa: http://rekry.attendo.fi/  ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Katri Vuorensyrjä: katri.vuorensyrja@attendo.fi.