(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Esperi on avannut Mäntyharjulle uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin keväällä 2017. Hoivakoti Rautuhovi tarjoaa kodin 32:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Hoivakoti Rautuhovissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme SAIRAANHOITAJAA tuntityöntekijäksi määräaikaiseen työsuhteeseen 30.08.2018 asti ja LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt ovat luonteeltaan 2- ja 3-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työ on vastuullista ja sisältää päivittäistä hoitotyötä, omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme soveltuva tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Poutanen, puh. 0503432088 tai kati.poutanen@esperi.fiHaku päättyy 18.05.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.