(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ Sairaanhoitaja/ Sosionomi/ Geronomi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Tilkantaiassa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö, jolla on kokemusta haasteellisesti käyttäytyvien ikääntyneiden hoidosta ja asiantuntijuudesta. Oletko sinä yksi heistä?

Esperin Hoivakoti Tilkantaika tarjoaa 14-paikkaisen hoivakodin ympärivuorokautista palveluasumista tarvitseville erittäin haastavasti käyttäytyville ikääntyneille. Tilkantaiassa työskentelee ikäihmisten, mielenterveystyöhön sekä dementoivien sairauksien hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Hoivakodin henkilökunta on asukkaiden apuna ympäri vuorokauden.

Haemme Hoivakoti Tilkantaikaan reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA/ SAIRAANHOITAJAA/ SOSIONOMIA/ GERONOMIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, hygieniapassia, psykiatrista osaamista sekä aikaisempaa kokemusta haastavasti käyttäytyvien ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Sanna Manner, p. 050 – 3387344, sanna.manner@esperi.fiHakuaika päättyy 22.5.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.