Lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja, laitosapulainen, kesätyö, Viherlaakson muistipalvelukeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Hei, sinä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelija tai valmistunut ammattilainen, etsitkö alasi töitä ensi kesälle? Me puolestamme etsimme sinua meille töihin kesälomakauden ajaksi toukokuusta alkaen elokuun loppuun. Meillä on sijaisuuksia lähihoitajille, hoiva-avustajille, sairaanhoitajille ja laitosapulaisille. Sijaisuuden pituudesta voimme sopia. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja myös päätöksiä valinnoista teemme hakuaikana.

Meillä toiminnan keskiössä on asiakas ja hänen laadukas hoito ja palvelu. Pääset työskentelemään monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen ja kehittäen. Saat perehdytyksen tehtävääsi.
Työ on kaksivuorotyötä eli aamuvuoroja, iltavuoroja ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimukset:
-Lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija. Voidakseen toimia lähihoitajan sijaisuudessa, lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 60 op. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden perushoidollinen ja myös sairaanhoidollinen avustaminen, asiakkaan yksilöllisen palvelusuunnitelman toteuttaminen sekä asiakkaan terveydentilan kirjallinen ja suullinen raportointi.

-Hoiva-avustajan tutkinto tai opiskelija. Opiskelijalla tulee olla suoritettuna harjoittelujakso perushoidolliseen osaamiseen liittyen. Hoiva-avustajana vastaat asiakkaan perushoidollisista tarpeista asiakkaan omien voimavarojen ja yksilöllisen palvelusuunnitelman mukaisesti. Avustat hygienian hoidossa, ruokailussa, liikkumisessa ja ulkoilussa ja kirjaat päivittäiset asiakastiedot.

-Sairaanhoitajan tutkinto tai alan opiskelija. Voidakseen toimia lähihoitajan sijaisuudessa opiskelijalla tulee olla suoritettuna 80 - 100 op., riippuen suoritetuista opinnoista. Sairaanhoitajan sijaisuudessa opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 op.

Kelpoisuusvaatimuksen täyttyminen arvioidaan opiskelijan esittämien opintotodistusten perusteella.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakasturvallisuuden varmistamiseksi.

Arvostamme halua oppia uutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mielenkiintoa muistisairaiden ihmisten hoitoon ja palveluun sekä kykyä toimia työyhteisön jäsenenä.

Viherlaakson muistipalvelukeskus on osa Espoon vanhusten palveluja ja pitkäaikaishoitoa. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, lyhytaikaishoitoa sekä päivätoimintaa muistisairaille asiakkaille. Työskentelemme moniammatillisessa tiimissä. Työtämme on tukea asiakkaiden elämää ja auttaa heitä heidän omat voimavaransa huomioiden ja niitä tukien.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot