Lähihoitaja, Saga Torilinna
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Saga-palvelutalon tarjoamia premium-hoitopalveluja? Mahdollistamme sinulle näköalapaikan ikääntyneiden palveluasumiseen moderneissa tiloissamme. 

Korkeatasoiset Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Täyden palvelun palvelutaloissamme palvelujaan tarjoavat myös fysioterapeutti, jalkahoitaja, parturi-kampaaja sekä lääkäri. Saga Torilinna Lappeenrannassa tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa, hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa. Saga Torilinnassa on 69 palvelukotia ikäihmisille. Saga Torilinna sijaitsee näköalapaikalla aivan Lappeenrannan ydinkeskustassa, kauppatorin vieressä.

Haemme nyt LÄHIHOITAJAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, kaksivuorotyöhön. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja toimit moniammatillisen työyhteisön jäsenenä. Työ sisältää myös mm. omaisyhteistyötä. Vakinaisiin tehtäviin valittavilta edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Edellytämme, että sinulla on lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta.

Arvostamme myös sitä, että olet vastuuntuntoinen, motivoitunut tekemään työtä ikäihmisten parissa ja osoitat oma-aloitteisuutta ja olet ehdottoman luotettava. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.  Kaikkiin tehtäviin edellytyksenä on tartuntatautilain vaatimukset täyttävä rokotussuoja. 

Miksi Saga Torilinnaan töihin: 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden korkeatasoisessa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Palkkaus on sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukainen. Työnantaja tarjoaa henkilökunnalle edullisen aamupalan Sagan ravintolassa. Verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Voimme myös käyttää maksutta sauna- ja allasosastoa ja kuntosalia.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään sähköpostitse yksikönjohtaja Sari Kärpänen, sari.karpanen@sagacare.fi.

Saga Care on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254926
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta