(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Saga Lakeudenlinna
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Saga-palvelutalot tarjoavat sinulle tai läheisellesi uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta. Koti palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on saatavilla hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Palvelutaloista löytyy myös runsaasti saman ikäistä seuraa ja tutustumista helpottavat asukkaiden yhteinen harrastus-ja kulttuuritoiminta. 

Saga Lakeudenlinnassa on yhteensä 84 vuokrattavaa kotia ikääntyneille. Lisäksi talossa toimii 31-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville ikääntyneille ja muistisairaille. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Saga Lakeudenlinnaan innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta (LOVE) sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Saga Care Oy on osa Esperi -konsernia. Esperi -konsernissa puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 17.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään johtaja Mia Jokinen, 0447202427, mia.jokinen@sagacare.fi

Saga Care on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.