(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Saga Kaskenniitty
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Saga Turun talot, Kaskenniitty ja Kaskenpuisto tarjoavat korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Taloissa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaajia, toimisto-, siivous- sekä keittiötyöntekijöitä. Saga talot sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa. Taloissa on yhteensä 335 asuntoa.

Haemme nyt Kaskenniittyyn iloista ja ammattitaitoista lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä, painottuen kuitenkin aamu-ja iltavuoroon.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden kauniissa  työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa.Työntekijöillämme on mahdollisuus käyttää talojen kuntosaleja sekä sauna-ja allasosastoa vapaa-aikanaan. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä! 

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 24.5.2019

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa talon johtaja Mia Wesanko, mia.wesanko@sagacare.fi

Saga on Savuton työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.