(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Saga Käpylinna
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Korkeatasoiset Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Täyden palvelun palvelutaloissamme palvelujaan tarjoavat myös fysioterapeutti, jalkahoitaja, parturi-kampaaja sekä lääkäri ja hammaslääkäri.

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Saga-palvelutalon tarjoamia premium-hoitopalveluja? Mahdollistamme sinulle näköalapaikan ikääntyneiden palveluasumiseen moderneissa tiloissamme. Saga Käpylinna Helsingin Oulunkylässä tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa, hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa.

Haemme nyt Saga Käpylinnaan LÄHIHOITAJAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen kaksivuorotyöhön. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja toimit moniammatillisen työyhteisön jäsenenä. Työ sisältää myös mm. omaisyhteistyötä. Vakinaisiin tehtäviin valittavilta edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Edellytämme, että sinulla on lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta.

Arvostamme myös sitä, että olet vastuuntuntoinen, motivoitunut tekemään työtä ikäihmisten parissa ja osoitat oma-aloitteisuutta ja olet ehdottoman luotettava. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Kaikkiin tehtäviin edellytyksenä on tartuntatautilain vaatimukset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden korkeatasoisessa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Hoidamme perehdytyksesi hyvin. Palkkaus on sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukainen. 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 22.3.2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Hellsten, p. 0505016186, satu.hellsten@sagacare.fi.   

Saga Care on savuton työpaikka.