(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Saga Käpylinna
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja.  Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi ja Raumalla yksi. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Voit tutustua Sagan palveluihin täällä.

Haemme Saga Käpylinnaan Oulunkylään tehostetun palveluasumisen yksikköön LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työhön. Työ on kaksivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen toimintakykyä ylläpitävästi, työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja tehostetun palveluasumisen tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. 

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi. 

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Saga Palvelutalo Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käpylinnassa on korkeatasoisia asuntoja senioreille. Talossa on 85 huoneistoa sekä 24-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tuula Korhonen p. 040 671 9813 tai tuula.korhonen@sagacare.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2019. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme Savuton Työpaikka.

Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin.