(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Saga Helapuisto, Helsinki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Esperi konserniin kuuluva Saga Palvelutalo Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla hyvien palveluiden lähellä. Talossa on 92 huoneistoa sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Lisätietoja yksiköstä löydät täältä.

Haemme Helapuistoon ryhmäkotiin sekä palvelutalon puolelle LÄHIHOITAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

Lähihoitajan tehtävänä on avustaa asukkaita heidän omassa kodissaan päivittäisissä toiminnoissa. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisesta hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Hakemamme lähihoitaja on oma-aloitteinen, itsenäinen ja asukaslähtöinen tiimipelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja satu.hellsten@sagacare.fi. 

Hakuaika päättyy 25.01.2019.

Saga Care Oy on savuton työpaikka.