Lähihoitaja Riihimäelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme lähihoitajia sijaisuuksiin asiakkaallemme Riihimäelle!

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja etsimässä työtä jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? 

Työnkuvaus:

Työkohde on kehitysvammaisille suunnattu asumispalveluyksikkö, jossa asustaa 17 henkilöä. Kohde tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista palvelua, joten kyseessä on 3-vuorotyö. Tässä noin kahden kuukauden pituisessa sijaisuudessa sinulla on mahdollisuus päästä osaksi mukavaa työympäristöä ja tehdä arvokasta työtä. Voit olla jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä jolla on tarkoitus. Hyvälle hoitajalle maksamme kilpailukykyisen palkan.

Toivomme:

Toivomme hakijalta reipasta otetta ja asennetta työtä kohtaan. Lääkeluvat ovat tässä tehtävässä plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset. Työ sisältää runsaasti kommunikointia sekä asukkaiden että omaisten kanssa, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Kohteessa noudatetaan kuntouttavaa työotetta ja asukkaita kannustetaan omatoimisuuteen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si WhatsAppilla numeroon 040 621 4660. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1334221
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki