(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Riihikallion palvelukortteliin
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Kehitämme palvelukeskusta ja haemme nyt Riihikallion ryhmäkotiin lähihoitajaa palvelukotityöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Palvelukotityöntekijä huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa, johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia sekä tukipalvelutyöntekijöitä. Palvelukotityöntekijä toimii omahoitajana ja vastaa omalta osaltaan sidosryhmäyhteistyöstä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ilta- ja aamuvuorossa.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä lähihoitajan koulutusta tai aiempaa vastaavaa koulutusta (perushoitaja, mielenterveyshoitaja), kokemusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (peruspalkkaluokka G20) perustuen yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Vakituiseen työsuhteeseen Riihikallion palvelukortteliin palkattavalle lähihoitajalle maksamme rekrytointilisän, joka on 300€ työsuhteen alkaessa ja 700€ työsuhteen kestettyä vuoden.

Riihikalliossa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Olemme Riihikalliossa yhdessä henkilöstön kanssa uudistamassa mm. toimintatapoja ja työhyvinvoinnin ylläpitämisen keinoja. Henkilöstöllä on aidosti mahdollisuus vaikuttaa tulevaan työympäristöönsä ja toimintatapoihin. Työnantajana meille onkin ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Yhteisesti järjestettyjen koulutusten lisäksi kannustamme henkilöstöä vahvistamaan omaa ammattitaitoaan myös kiinnostuksensa mukaisesti. Työhyvinvointia ja työssä jaksamista tuemme esimerkiksi yhteisillä virkistystapahtumilla, kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä mahdollisuuksilla vaikuttaa omaan työhön ja sen tekemiseen.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä henkilöstöjohtaja Maaria Saarenpäähän sähköpostitse maaria.saarenpaa@yrjojahanna.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.8.2019 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä.