(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Resurssipooli, Etelän palvelualue
Tampereen kaupunki, Kotihoito- ja asumispalvelut, Resurssipooli

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tule työskentelemään kotihoitoon! Kotihoidon resurssipoolin on tarkoitus paikata lähipalvelualueiden työntekijöiden akuutteja poissaoloja. Resurssipoolin lähihoitajan työ kotihoidossa on yksintyöskentelyä asiakkaiden kotona. Työn sisältö määräytyy kunkin asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti.

Resurssipoolin lähihoitajan työtehtävät ovat sisällöltään vastaavat kuin lähipalvelualueiden lähihoitajilla, mutta työntekopaikka vaihtelee päivittäin. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti päivittäisissä toimissa ja asioinnissa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, joiden perustaidot tulee hallita. Edellytämme kunnioittavaa suhtautumista kotihoidon asiakkaisiin ja asiakkaiden koteihin sekä vastuuntuntoa ja kykyä hoitaa asiat alusta loppuun. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa sekä ennen kaikkea aitoa halua auttaa asiakkaitamme heidän omassa kodissaan.

Etsimme nimikesuojattuja lähihoitajia, tai hoidon- ja huolenpidon opintokokonaisuuden hyväksytysti suorittaneita lähihoitajaopiskelijoita. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja terveysalan koulutuksen omaava, tai alan opiskelija. Tehtävään vaaditaan voimassa oleva Love-testi (Lop-osio) tai Love-testin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Otamme huomioon myös sairaanhoitaja-opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 60 op sekä ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Vaatimuksena on hyvä puhuttu ja kirjoitettu Suomen kieli. Myös opintorekisteriote ja kelpoisuuden osoittavat todistukset vaaditaan. Tehtävässä on vahva rokotesuositus.

Eduksi katsotaan B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työtehtävien hoidossa.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta, ohjeet hakemiseen löydät osoitteesta https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Kotihoidon esimies Terhi Kallonen p. 050 570 2013