(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Rantakylän Helmi 2
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Joensuussa sijaitseva Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi 2 on 31-paikkainen ikääntyneiden henkilöiden tehostettua palveluasumista tarjoava palvelukoti. Vakituisen asumisen ohella yksikkö tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. 

Haemme nyt Rantakylän Helmeen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi 31.5. mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Eija Lackman, eija.lackman@esperi.fi, p. 0505629380 (arkisin klo 8-16 välillä).

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.