(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Raaseporiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Raaseporiin lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä ja työympäristö on mukava sekä avoin. Hoidettavat asukkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä joilla on muistisairaus.

Työnkuvaus:

Työtehtävä pitää sisällään perushoitotyötä sisältäen asukkaiden arjen sujuvuuden turvaamisen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautumisvaihtoehtona suun terveydenhuolto)

- Valviran laillistusta

- Tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa

- Reipasta otetta työskentelyyn

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

- Kilpailukykyisen palkan

- Viihtyisän työn ja tukevan ilmapiirin työyhteisön

- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattiosaamista

- Mahdollisuuden rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen

Hakuprosessi:

Jätä hakemus palkkatoiveineen nettisivujemme kautta, niin olet mukana hakuprosessissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452