Lähihoitaja / Psykogeriatrian kuntousosasto
Sairaalapalvelujen palveluryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2021

Tampereen kaupungin Sairaalapalveluiden palveluryhmään kuuluu mm. neljä kuntoutusosastoa. Kuntoutusosastot vastaavat potilaiden akuuttihoidon jälkeisestä sairaalakuntoutuksesta. Osa potilaista tulee osastolle terveydentilan ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arviointia varten. Toiminnan tavoitteena on kuntouttavan moniammatillisen hoitotyön keinoin mahdollistaa potilaan kotona selviytyminen.

Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrisilla osastoilla U1 ja U2 tarjotaan psykiatrista tutkimusta, hoitoa ja mielenterveyskuntoutusta tamperelaisille ja orivesiläisille ikääntyneille.

Haemme lähihoitajaa psykogeriatrian kuntoutusosastolle vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja työskentelee vuodeosastolla osana moniammatillista työryhmää. Laadukkaan potilaslähtöisen hoidon ja toiminnan suunnittelu, koordinointi ja toteutus kuuluvat lähihoitajan työhön. Lisäksi työtehtäviin kuuluu potilaan psykiatristen ja somaattisten sairauksien oireiden tunnistaminen, hoito ja terveydentilan seuranta. Potilaan tukeminen ja avustaminen päivittäisissä toimissa sekä emotionaalinen tuki ovat keskeinen osa kuntoutusosastolla tehtävää hoitotyötä. Työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä, joten toivomme hakijalta hyvää stressinsietokykyä vaativissa ja ennakoimattomissa kiiretilanteissa. Kyseessä on kolmivuorotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkelupa.

Eduksi katsotaan työkokemus vanhuspsykiatrisesta ja/tai geriatrisesta hoitotyöstä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Eija Lankinen puh. 040 806 2475. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.9.2021

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Eija Lankinen puh. 040 806 2475. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot