Lähihoitaja psykiatriseen työhön vammaispuolelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Psykiatrisesta, päihde- ja mielenterveystyöstä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla mielenkiintoinen työmahdollisuus Espoossa! Haemme asiakaskohteellemme Espooseen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai vaihtoehtoisesti esim. 5-6kk sijaisuuteen.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on moderni, toiminta- ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu palvelutalo. Pääasiassa työ keskittyy noin 10-15 päätalon palveluasumisasukkaan pariin, mutta samassa pihapiirissä asuu omissa kodeissaan myös noin viisi kevyemmän palveluasumisen henkilöä, joille tarjotaan heidän tarpeidensa mukaista, mutta kuitenkin kevyempää tukea ja hoivaa, kuin päätalon asukkaille. Ympärivuorokautisen palvelun piiriin kuuluvan päätalon asukkailla on myös jokaisella oma, tilava asunto. Usealla palveluasumisen asukkaalla on erilaisia liikkumiseen liittyviä rajoitteita, sekä lisäksi erilaisia psyykkisiä mielenterveyden häiriöitä. Osalla asukkaista saattaa esiintyä myös päihde- tai alkoholiriippuvuutta.

Lähihoitajan työhön kuuluu pääasiassa talon asukkaiden avustaminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa sekä hygienianhuollossa avustamista ja erilaisten päiväaktiviteettien järjestämistä sekä niissä tukemista. Lisäksi keskusteluapu, sosiaalinen tuki ja kontaktina toimiminen asukkaille on iso osa lähihoitajan työnkuvaa. Talossa tarjotaan ympärivuorokautista tukea ja työtä voi tehdä 2- tai 3-vuorotyönä sopimuksen mukaan. Työkohteessa painotetaan asukkaiden osallistamista ja yhteisöllisyys on merkittävässä roolissa.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3-osaa opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Lisäksi opintosuuntaus tai aiempi työkokemus vammaistyöstä tai psykiatrisesta työstä on iso etu. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa luvat myös työkohteessa kuntoon. Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta, sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi psykiatrisen työn ja vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447044
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa