Lähihoitaja psyk-vammaistyöhön Espooseen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Psykiatrisesta, päihde- ja mielenterveystyöstä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla mielenkiintoinen työmahdollisuus Espoossa! Haemme asiakasyksiköllemme Espooseen erinomaisten yhteyksien päähän lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai vaihtoehtoisesti esim. 4-6kk sijaisuuteen.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on moderni, toiminta- ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu palvelutalo. Pääasiassa työ keskittyy päätalon palveluasumisasukkaiden (10-15 henkilöä) pariin, mutta samassa pihapiirissä asuu omissa kodeissaan myös noin viisi kevyemmän palveluasumisen henkilöä, joille tarjotaan heidän tarpeidensa mukaista, mutta kevyempää tukea, kuin päätalon asukkaille. Ympärivuorokautisen palvelun piiriin kuuluvan päätalon asukkailla on myös jokaisella oma asunto. Usealla palveluasumisen asukkaalla on erilaisia liikkumiseen liittyviä rajoitteita, sekä lisäksi erilaisia psyykkisiä mielenterveyden häiriöitä. Osalla asukkaista saattaa esiintyä myös päihde- tai alkoholiriippuvuutta.

Lähihoitajan työ kohteessa on hyvin ihmisläheistä. Työhön kuuluu talon asukkaiden avustaminen heidän arjen eri osa-alueilla, ja heidän hoitosuunnitelmiensa luominen yhdessä sidosryhmien kanssa. Lisäksi lääkehoito on oleellinen osa työnkuvaa. Asukkaille järjestetään paljon erilaista päivä- ja viriketoimintaa, jonka myötä tämän suunnittelu ja toteutus kuuluu työhön.

Talossa tarjotaan ympärivuorokautista tukea ja työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä, mutta vuoroista voidaan neuvotella. Työkohteessa painotetaan asukkaiden osallistamista ja yhteisöllisyys on merkittävässä roolissa.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Lisäksi opintosuuntaus tai aiempi työkokemus vammaistyöstä tai psykiatrisesta työstä on iso etu, mutta ei täysin pakollista. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa luvat myös työkohteessa kuntoon heti aloittaessasi. Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta, sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen hyvien yhteyksien päässä olevan työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi psykiatrisen työn ja vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja kehittämään työyhteisöä. Työnohjaus kuuluu myös säännöllisesti yksikön toimintaan. Aloituksen yhteydessä saat pitkän, kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi!

Työllistyt joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Tästä on mahdollista neuvotella hakijan toiveeseen perustuen. Yksikössä on myös käytössä tavoitepalkkiojärjestelmä, sekä muita henkilöstöetuja! Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot