(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Primelife Healthcare Oy, Heinola
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Kiinnostavatko monipuoliset vanhustenhuollon työtehtävät? Kaipaatko uusia haasteita vanhustyön parissa? Tartu nyt tilaisuuteen ja hae töihin Primelife Healthcare Oy:lle!

Etsimme nyt Heinolaan Lähihoitajaa hoivakotiin!

Primelife Healthcare Oy on JST Oy:n tytäryhtiö ja yhtiöllä on 20 vuoden kokemus hoitotyön palveluntuottajana. Laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on ollut alusta saakka yrityksen sydämen asia. Tällä hetkellä etsitään Lähihoitajaa Heinolan Aurinkolinnan yksityiseen vanhusten tehostettuun palveluasumisen yksikköön. Lukaise alta mitä sinulle on tarjolla ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan.

Aurinkolinnassa aidosti kuunnellaan työntekijän toiveita ja sinulle on tässä tehtävässä tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisissa hoitotehtävissä. Toivomme, että koet vanhustyön olevan aidosti lähellä sydäntäsi ja haluat omalla toiminnallasi varmistaa, että muistisairaat vanhukset saavat ansaitsemansa arvokkaan ja turvallisen elämän.

Toivomme sinulta

sosiaali- ja terveysalan opintoja, esim. lähihoitajan tai perushoitajan koulutusta. Sinulla on myös vastuunottokykyä, mutta ennen kaikkea etsimme motivoitunutta ja kehittävää asennetta työntekoa kohtaan. Luemme eduksi, että sinulla on aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoidosta sekä jo olemassa oleva lääkelupa. Tärkeintä on kuitenkin motivaatioa ja halu oppia lisää.

Sinulle on tarjolla

Aidosti merkityksellinen työ virkeässä ja kotoisassa asukkaiden yhteisössä. Pääset myös mukaan reipashenkiseen työyhteisöön, jossa saat tuoda oman persoonasi ja huumorintajusi esille päivittäin. Saat myös työssäsi säännöllistä työnohjausta sekä olet oikeutettu muihin Primelife Healthcaren henkilöstöetuihin.

Laita hakemusta tulemaan alla olevan linkin kautta, toivottavasti kuulemme sinusta pian lisää! Teemme haastatteluita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.