Lähihoitaja, Primelife Healthcare Oy, Heinola
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Kiinnostavatko monipuoliset vanhustenhuollon työtehtävät? Kaipaatko uusia haasteita vanhustyön parissa? Tartu nyt tilaisuuteen ja hae töihin Primelife Healthcare Oy:lle!

Primelife Healthcare Oy on JST Oy:n tytäryhtiö ja yhtiöllä on 20 vuoden kokemus hoitotyön palveluntuottajana. Laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on ollut alusta saakka yrityksen sydämen asia. Tällä hetkellä etsitään Lähihoitajaa Heinolan Aurinkolinnan yksityiseen vanhusten tehostettuun palveluasumisen yksikköön. Lukaise alta mitä sinulle on tarjolla ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan.

Aurinkolinnassa aidosti kuunnellaan työntekijän toiveita ja sinulle on tässä tehtävässä tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisissa hoitotehtävissä. Toivomme, että koet vanhustyön olevan aidosti lähellä sydäntäsi ja haluat omalla toiminnallasi varmistaa, että muistisairaat vanhukset saavat ansaitsemansa arvokkaan ja turvallisen elämän.

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan opintoja, esim. lähihoitajan tai perushoitajan koulutusta. Sinulla on myös vastuunottokykyä, mutta ennen kaikkea etsimme motivoitunutta ja kehittävää asennetta työntekoa kohtaan. Luemme eduksi, että sinulla on aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoidosta sekä jo olemassa oleva lääkelupa. Tärkeintä on kuitenkin motivaatioa ja halu oppia lisää.

Sinulle on tarjolla aidosti merkityksellinen työ virkeässä ja kotoisassa asukkaiden yhteisössä. Pääset myös mukaan reipashenkiseen työyhteisöön, jossa saat tuoda oman persoonasi ja huumorintajusi esille päivittäin.

Laita hakemusta tulemaan alla olevan linkin kautta, toivottavasti kuulemme sinusta pian lisää!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385922
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (teppo.sakkinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0440812882
  • Sijainti: Heinola, Lahti