Lähihoitaja / Pohjolankadun TPA
Tampereen kaupunki, Pohjolankadun TPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Palvelukoti Pohjola tarjoaa kodin ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille. Palvelukoti Pohjolassa on kuusi ryhmäkotia ja kussakin ryhmäkodissa asuu 15 asukasta ympärivuorokautisessa hoidossa.

Haemme lähihoitajaa Palvelukoti Pohjolaan vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävät sijoittuvat tehostetun palveluasumisen psykogeriatriseen ryhmäkotiin, kodinomaiseen ympäristöön. Hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella siten, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti. Lähihoitajan työ on ihmisläheistä työtä, jossa tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan myös ryhmätyötaitoja sekä joustavuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Yksikössä sovelletaan tartuntatautilakia 48§ ja edellytetään rokotuksen tai sairastetun taudin antamaa suojaa tuhka- ja vesirokkoa sekä kausi-influenssaa vastaan.

Valitulta edellytetään LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV ja Kipu).

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Leppimäki puh. 044 486 3702 ja palvelupäällikkö Tanja Karvonen puh. 040 801 6315. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Hakuaika päättyy 20.9.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Leppimäki puh. 044 486 3702 ja palvelupäällikkö Tanja Karvonen puh. 040 801 6315. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot