Lähihoitaja / Pohjois-Hervannan kotihoito, kesätyö
Kotihoito Pohjois-Hervanta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Haemme Pohjois-Hervannan kotihoitoon vuosilomasijaisia.
Oletko sinä etsimämme innostunut lähihoitaja? Meidän asiakkaat arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva- ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan.
Lähihoitaja.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito.
Odotamme sinulta kiinnostusta vanhustenhoitoon, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Ajokortti on tehtävässä suotava.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon (LOP, KIPU, PKV) verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marja-Liisa Haapanen, puh. 0505702392, s-posti marja-liisa.haapanen@tampere.fi

Hakuaika päättyy 28.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Marja-Liisa Haapanen, puh. 0505702392, s-posti marja-liisa.haapanen@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot