Lähihoitaja pitkäaikaishoitoon , oppisopimus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme lähihoitajan tehtävästä kiinnostuneita oppisopimukseen Espoon kaupungin pitkäaikaishoitoon Kauklahden elä ja asu seniorikeskukseen Hansakartano 4 02780 Espoo ja
Viherlaakson muistipalvelukeskukseen Kuusiniemi 13-15 02710 Espoo

Kauklahden elä ja asu seniorikeskus on viihtyisä 74 paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö.
Viherlaakson muistipalvelukeskus on muistisairaiden ikäihmisten 63 paikkainen yksikkö, jossa on tehostettua palveluasumista, lyhytaikaishoitoa ja päivätoimintaa.

Molemmissa yksiköissä osallistut lähihoitajana monipuolisesti asiakkaiden arjen tukemiseen kuntouttavalla työotteella (hygienia, ravitsemus, sairaanhoidolliset asiat, virikkeellinen toiminta, ulkoilu jne.)

Espoo on savuton työpaikka!

Valmistumisen jälkeen henkilö voi hakea Espoon kaupungin avoinna olevia lähihoitajan toimia.

Oppisopimuskoulutus on työssäoppimista työpaikalla (n. 80 %), jota täydennetään teoriaopinnoilla Omnian aikuisopistossa (n. 20 %). Koulutus perustuu määräaikaiseen työsuhteeseen, jolloin opiskelija saa työkokemusta ja ohjauksen ammatillisen tutkinnon suorittamiseen.

Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskeluohjelma, jonka mukaan opinnot etenevät. Opiskelija suorittaa lähihoitajan tutkinnon vanhustyön tai sairaanhoito- ja huolenpito osaamisala. Hakijalla tulee olla lähihoitajan opintojen pakolliset tutkinto-osat suoritettuina: kasvun tukeminen ja ohjaus, hoito ja huolenpito sekä kuntoutumisen tukeminen.

Haastattelut pidetään hakuaikana. Haastatteluun valituille tulee erillinen kutsu.

Työpaikan nimi: Pitkäaikaishoito

Työaika: 114h15 min/3vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: : Hakijalla tulee olla lähihoitajan opintojen pakolliset tutkinto-osat suoritettuina: kasvun tukeminen ja ohjaus, hoito ja huolenpito sekä kuntoutumisen tukeminen.

Tehtävässä edellytetään 18 vuoden ikää ja opiskeluun tarvittavaa riittävän hyvää suomen kielen taitoa (vähintään B1.2). Edellytämme opiskelijalta valmiutta suorittaa Sairaanhoidon ja huolenpidon, Kuntoutuksen tai Vanhustyön tutkinto-osan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme opiskelijan kiinnostusta ja innostusta työskennellä muistisairaiden ikäihmisten kanssa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot