(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja pitkäaikaishoidon Resurssipalveluihin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme - Espoon kaupungin pitkäaikaishoidon Resurssipalveluihin. Meillä kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut.

Resurssipalvelut palvelee Espoon kaikkia kaupungin pitkäaikaishoidon yksiköitä. Tavoitteenamme on turvata osaava henkilöstö eri yksiköihin äkillisissä henkilöstöpuutoksissa. Resurssipalvelun lähihoitajana työskentelet kaikissa kuudessa yksikössä.

Yksiköt ovat:
Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus
Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus
Taavin muistipalvelukeskus
Viherlaakson muistipalvelukeskus
Espoonlahden hoivakoti
Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Lisätietoja yksiköistä löydät täältä: https://www.espoo.fi/fi-FI/Seniorit/Seniorien_asuminen/Tehostettu_palveluasuminen/Espoon_kaupungin_hoivakodit

Varahenkilöstötyöskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen pitkäaikaishoidon eri toimintojen sisällä. Yksiköiden toimintaan kuuluu sekä tehostettua asumispalvelua, lyhytaikaishoitoa että päivätoimintaa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, saat nähdä paljon erilaisia asiakkaita ja olla osaltasi kehittämässä Espoon vanhusten palveluiden käytäntöjä. Perehdytämme sinut työhön, eri yksiköihin sekä työssä käytettäviin järjestelmiin.

Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, moniammatillisen tiimin sekä asiakkaan läheisten kanssa. Huolehdit, että asiakkaiden arkipäivän yksilölliset tarpeet toteutuvat. Työtäsi ohjaavat asiakkaan yksilöllinen elämänhistoria, tavat ja tottumukset.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta-/kulttuuriedun ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti

Edellytämme sinulta joustavuutta työskennellä erilaisissa tiimeissä, halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä tiimin kanssa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Tehtävän aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Tule mukaan tiimiimme ja kehittymään osaajana!


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Työpaikan nimi: Pitkäaikaishoidon Resurssipalvelut
Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 vk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot