Lähihoitaja / Pispan tehostettu palveluasuminen
Tampereen kaupunki, Pispan tehostettu palveluasuminen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Pispan tehostetussa palveluasumisessa toimii seitsemän ryhmäkotia 105 asukkaalle sekä viisi tukiasuntoa ikäihmisille. Tehostetussa palveluasumisessa huolehditaan ympäri vuorokauden asukkaan perustarpeista.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pispan B-taloon 14.8.2021 alkaen.

Lähihoitaja toimii tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa, kodinomaisessa ympäristössä, jossa hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella. Työssä pyritään tukemaan asiakkaan omaa toimintakykyä ja ylläpitämään sitä mahdollisimman kattavasti.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että omaat myönteisen asenteen teknologiaa kohtaan ja haluat osallistua oman työsi ja Pispan toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Edellytyksenä tehtävään valitulla ovat myös lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkelupa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Riutta, puh. 040 639 7029, nina.a.riutta@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 5.8.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Riutta, puh. 040 639 7029, nina.a.riutta@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot