(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Asiakkaamme on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Yritys tarjoaa monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluitaan kaiken ikäisille Pirkanmaan alueella. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 50 hoivapalvelualan ammattilaista.

Etsimme nyt asiakkaamme kasvavaan joukkoon osaavaa

LÄHIHOITAJAA.

Tehtävä on pääasiassa hyvin itsenäistä kotikäyntityötä. Hoitajan työssä lähtökohtana on ihmisten auttaminen ja työ on erittäin asiakaslähtöistä. Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa joustavaa ja palveluhenkistä joukkuepelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua ja intoa oppia uusia asioita ja kehittää itseään alalla. 

Valittavalta henkilöltä edellytetään kuntouttavaa hoitotyöotetta ja kykyä toimia kokonaisvaltaisesti eri hoitotyölinjoilla. Hyvällä lähihoitajalla on mahdollisuus urakehitykseen, esim. tiiminvetäjänä.

Odotamme hakijalta myös

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • voimassa olevaa LOP-koulutusta
  • suotavaa olisi voimassa oleva tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja
  • hygieniapassia ja EA1-koulutusta

Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa (2/3 osaa tutkinnosta suoritettuna) oleva opiskelija, jolla on palava halu päästä käsiksi käytännön töihin. Työssä liikutaan Tampereen ja lähikuntien alueella, joten ajokortti ja käytössä oleva auto ovat työnteon kannalta toivottavia.

Työtä on tarjolla arkena ja viikonloppuna, sekä ilta- että päiväaikaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalveluiden työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka G19.

Asiakkaallamme on tarjolla myös keikkatyömahdollisuuksia.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta hienosta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Elisa Häklille arkisin klo 8-16, p. 044 740 4502.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=298 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.