(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa/perushoitajaa sijaisuuteen ajalle 30.08.2019 - 05.01.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. Työsuhde mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen.

Osasto 12 on 28-paikkainen sisätauti-kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa potilailla on päihdetausta, pääasiallisesti haitallista alkoholin käyttöä. Potilaat tulevat osastolle HUS:n alueelta ja Helsingin päivystysyksiköistä.

Osaston toiminta-ajatuksena on omatoimisuuden tukeminen toimintakykyä edistävällä työotteella.
Osastollamme korostuu moniammatillisuus ja yhteistyöverkostot ovat laajat. Työn kulku ei pohjaudu rutiineihin.

Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja positiivista lähihoitajaa kolmivuorotyöhön. Arvostamme halua kehittää sekä omaa ammattitaitoa että työyhteisön toimintaa.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen ja iloisen työympäristön. Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissaan. Suuren työnantajan etuna ovat muun muassa työmatkasetelit ja alennukset esimerkiksi liikuntapalveluihin. Meillä on savuton sairaala.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti ja terveet työajat-suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2140,47 e/ kk