Lähihoitaja palvelutaloon Turun Marttiin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Kiinnostaisiko sinua työskentely monipuolisen asiakaskunnan parissa kauniissa, keskustan lähettyvillä sijaitsevassa palvelutalossa? Haemme nyt Turun Martissa sijaitsevalle palveluasumisyksikölle lähihoitajaa pidempään sijaisuuteen tai vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi tarjolla on lähihoitajan KESÄTYÖ! Työn aloitus on joustava, mutta olisi mahtavaa, jos pystyisit aloittamaan touko-kesäkuun 2021 aikana!

Työn ja kohteen kuvaus:

Tässä Turun Martissa hyvien yhteyksien ja palvelujen äärellä sijaitsevassa palveluasumisyksikössä asuu noin 70 asukasta. Yksikkö tarjoaa sekä palveluasumista, että ryhmäkotimallista asumista. Asukkaina kohteessa viihtyy ikäihmiset, muistisairaat, kehitysvammaiset, liikuntavammaiset sekä mielenterveyskuntoutujat. Asukkaiden avun tarve vaihtelee, ja osa heistä tarvitsee vain satunnaista kevyttä tukea arkeensa, ja osa taas on ympärivuorokautisen hoivan piirissä.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu yksikössä asukkaan tarpeesta riippuen lääkehoito, perushoitotyö, kuntoutus, apu arjen askareissa, sekä yleinen seuranpito ja yhteinen tekeminen sekä rupattelu asukkaiden kanssa. Kohteessa panostetaan aktiiviseen arkeen, ja täten työnkuvaan kuuluukin paljon monipuolisen viriketoiminnan toteuttamista.

Toivomme:

Toivomme, että olet joko valmistunut lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan loppuvaiheen opiskelija. Voimassa olevat lääkeluvat ja aikaisempi kokemus palveluasumisyksikössä työskentelystä ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä. Avoin ja reipas asenne ratkaisee!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan tai sijaisuuden viihtyisässä, aktiiviseen ja iloiseen arkeen panostavassa palvelukeskuksessa. Pääset työskentelemään erilaisten asiakasryhmien parissa ja kehittämään ammattitaitoasi lähihoitajana. Kanssasi työskentelee suurella sydämellä työtä tekevä, ammattitaitoinen hoitotiimi. Saat aloituksen yhteydessä kattavan perehdytyksen työhösi.

Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta (vakituisessa työssä koeajan ajaksi, sijaisuudessa ja kesätyössä koko ajaksi). Arvostamme työtäsi kovasti, ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan kahden viikon välein. MediPowerin tiimi on myös aina tukenasi, ja meihin saa helposti yhteyden vaikka WhatsAppin kautta vuoden jokaisena päivänä, mikäli sinulle tulee jotakin kysyttävää!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin haethan mahdollisimman pian! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Täytämme paikat pikaisesti sopivien hoitajien löydyttyä. Voit esittää myös palkkatoiveesi halutessasi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot