(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, palvelutalo
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Kehäkukkaan ikääntyneiden hoitotyöstä aidosti kiinnostunutta lähihoitajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Itäkeskuksen palvelutalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palvelutalomme tarjoaa kodin 92 ikäihmiselle, minkä lisäksi meillä on päivä- ja palvelukeskustoimintaa.

Toiminnassamme on keskeistä asukkaiden ja työtovereiden arvostava kohtaaminen sekä yhdessä tekemisen kulttuuri. Toimintamme perustana on asukkaiden omien voimavarojen tukeminen, vastuuhoitajuus, kodinomaisuus sekä yhteisöllisyys.

Lähihoitajana pääset tekemään merkityksellistä hoitotyötä, jossa voit hyödyntää kykyjäsi ja syventää omaa osaamistasi. Työskentelet ja kehität ikääntyneiden hoitotyötä moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti ja sosiaaliohjaaja. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta.

Kirjaamisessa ja toimintakyvyn arvioinnissa käytämme Effica- ja RAI-järjestelmää. Apotti-järjestelmää siirrymme käyttämään hutikuussa 2021.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja lämminhenkisen työyhteisön, mukavat kollegat, viihtyisän työympäristön sekä hyvän omia tarpeitasi vastaavan perehdytyksen. Lisäksi käytössäsi on Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut. Tarvittaessa sinun on mahdollista saada edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Palvelutalon toimintaan voit tutustua nettisivuillamme (https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/itakeskus-pt/) ja facebookissa (https://fi-fi.facebook.com/itakeskuksenpalvelutalo/).

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi voimassa olevan LOVe-lääkehoitoluvan.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Anna-Kaisa Isokangas. annakaisa.isokangas@hel.fi. p. 040 170 3894

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi