Lähihoitaja, palvelutalo
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Tehtävän kuvaus

Itäkeskuksen palvelutalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarjoaa kodin 92 ikäihmiselle, lisäksi meillä on päivä- ja palvelukeskustoimintaa. Toiminnassamme on keskeistä arvostava kohtaaminen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Toiminnan perustana on asukkaiden omien voimavarojen tukeminen, vastuuhoitajuus, kodinomaisuus sekä yhteisöllisyys.

Varahenkilömme siirtyessä työhön ryhmäkotiin haemme aktiiviseen joukkoomme varahenkilöä vakituiseen työhön.
Varahenkilö työskentelee kaikissa kolmessa ryhmäkodissamme. Meillä pääset mukavaan työporukkaan tekemään merkityksellistä ja monipuolista hoitotyötä, jossa voit hyödyntää kykyjäsi ja syventää omaa osaamistasi. Työskentelet ja kehität hoitotyötä moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti ja sosiaaliohjaaja. Yhteisöllisyys ja toiminnan yhdessä kehittäminen ovat meille merkityksellisiä asioita.
Arvostamme itseohjautuvaa työotetta.

Hoitotyön kirjaamisessa ja toimintakyvyn arvioinnissa käytetään Effica- ja RAI-järjestelmää. Lisäksi sairaanhoitajat käyttävät Pegasos-järjestelmää. Vuoden 2021 huhtikuussa siirrymme käyttämään Apottia.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön, mukavat kollegat, viihtyisän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen. Lisäksi käytössäsi on Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut, kuten koulutukset, työsuhdematkalippuedut ja alennuksia liikunnan, kulttuurin ym. harrastusten parissa. Tarvittaessa sinun on mahdollista saada työsuhdeasunto.
Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta helsinkirekry.fi. Itäkeskuksen palvelutalon toimintaan voit tutustua internetissä ja Facebookissa.

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on myös esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä nopeatempoiseen ja fyysisesti raskaaseen hoitotyöhön. Kykyä työskennellä kaikissa palvelutalon ryhmäkodeissa. Aktiivista työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vs. johtaja Sari Taavitsainen, puh. 040 3342 131 (arkisin klo 8-15) Osastonhoitaja Elina Rutanen, puh. 040 3345 975 (arkisin klo 8-15)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/itakeskus-pt/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424178
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki