Lähihoitaja, palvelutalo (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kannelmäen palvelutaloon, muistisairaiden ryhmäkoti Sinikelloon. Työsuhde on mahdollista aloittaa 31.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sinikellossa asuu yhteensä 39 asukasta, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista huolenpitoa. Asukkaat on jaettu kolmeen kerrokseen. Jokaisessa kerroksessa on 13 asukasta. Vastuuhoitajana toimiessasi tehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja tiimin kanssa. Tiimissä työskentelee myös sairaanhoitajia, fysioterapeutti sekä sosiaaliohjaaja. Käytössämme on Apotti -tietojärjestelmä. Työ on 3-vuorotyötä.

Toivomme sinulta kiinnostusta iäkkäiden parissa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja kunnioittavaa ajattelutapaa. Toivomme myös, että tunnet kuntoutumista edistävän hoitotyön omaksesi ja haluat kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Meille on tärkeää tuoda työhön mukaan iloa ja luovuutta sekä aitoa läsnäoloa.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme sinulle innostavan ja mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä. Helsingin kaupungilla on monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuetu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia mm. kulttuuri, liikunta ym. harrastusten parissa.

Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta helsinkirekry.fi. Kannelmäen palvelutalon toimintaan voit tutustua internetissä ja Facebookissa.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme LOP lääkehoidon kurssin ja tentin suorittamista hyväksytysti koeaikana.

Luemme eduksi kokemuksen työstä ikääntyvien ja muistisairaiden parissa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Sanna Kumpulainen, osastonhoitaja, p. 09 310 69914, sanna.kumpulainen@hel.fi Eriikka Niinikoski-Makkonen, vastaava sairaanhoitaja, p. 09 310 24543, eriikka.niinikoski-makkonen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kannelmaki-pt/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449946
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki