(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Palvelukoti Kivipuisto
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Kivipuiston palvelukoti Järvenpäässä sijaitsee lähellä saunakallion juna-asemaa, luonnonkauniilla rinteellä. Hoivakotimme tarjoaa kodin n. 60 ikääntyneelle, mielenterveys-, kehitysvamma- ja vammaispalveluasukkaalle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää on yksilöllinen ja laadukas hoito. Kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Yksikkömme on monipuolinen, asukkaat ja työntekijät huomioon ottava.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön vakituisella sopimuksella, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä, alkaen sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.  

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Sanna Soini, sanna.soini@esperi.fi, 

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.