(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Palvelukoti Kivipuisto
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Kivipuisto on 63-paikkainen yksikkö Järvenpäässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asukaskuntamme koostuu pääsääntöisesti ikäihmisistä, mutta yksikössä on myös pieni 11-paikkainen mielenterveysyksikkö. Pyrimme olemaan mahdollisimman kodinomainen yksikkö, joka tarjoaa hoivaa kaikenkuntoisille ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Kivipuistoon innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen jatkuen 30.7.2019 asti. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikön sijainen Nina Nyberg, 050-3258165 (arkisin klo. 8-16 välillä) tai sähköpostitse nina.nyberg@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.