(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Palvelukeskus Abeli
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Esperi Palvelukeskus Abeli on lämminhenkinen yksikkö Pieksämäen kaupungin sydämessä lähellä kaupungin palveluja. Palvelukeskuksessa tarjotaan hoiva-, hoito-, tuki- ja asumispalveluja tehostetun sekä tavallisen palveluasumisen asiakkaille. Tehostetussa yksikössämme on 9 asiakaspaikkaa ja tavallisen palveluasumisen puolella asuntoja on 50 kpl. Vuokrahuoneistot asukkaat sisustavat itse.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.  

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. 

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä. 

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 13.04.2019 mennessä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Katri Poikolainen yksikönpäällikkö@esperi.fi, p.050-3532908.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.