Lähihoitaja palveluasumisyksikköön Heinolaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneille lähihoitajille olisi nyt tarjolla työpaikka kauniissa, idyllisessä Heinolassa! Haemme Heinolalaisen asiakasorganisaatiomme kahteen eri palveluasumisyksikköön lähihoitajaa. Työsuhteen muoto ja kesto voidaan sopia erikseen hakijan toiveen mukaan. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian!

Kohteiden ja työn kuvaus:

Työkohteet ovat ikäihmisille suunnattuja palveluasumista ja ryhmäkotimallista asumista tarjoavia yksiköitä. Yksiköt sijaitsevat Heinolan keskustassa monipuolisten palveluiden äärellä. Palvelutaloissa on sekä kevyemmän, itsenäisemmän palveluasumisen että myös tehostetun, yhteisökoti-palveluasumisen asiakkaita. Osalla asukkaista on muistisairauksia.

Lähihoitajan työhön kuuluu yksikön ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan. Palvelutalossa tarjotaan tehostetun asumisen asukkaille ympärivuorokautista tukea, jonka vuoksi työsuhde on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä. Jos olet kuitenkin kiinnostunut vain 2-vuorotyöstä, niin sekin on mahdollisuus järjestää.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija! On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan myös eduksi, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös kohteessa kuntoon. Kaikista tärkeintä on se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut vanhustyöstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat työhön hyvän perehdytyksen!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen sijaisuuden, tai mahdollisesti vaikka vakityön ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! 

Tässä työpaikassa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen, ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt ainakin aluksi meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulla kilpailukykyisen palkkauksen sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät, eli Ellenin, Miian, Vilman, Aleksandran ja Josefiinan saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ota meihin siis rohkeasti yhteys pikaisesti! Palkkaus sop. mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524115
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola