Lähihoitaja, Oulunkylän kotihoito
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaisiko työ itsenäisessä ja liikkuvassa kotihoidossa hyvän työporukan kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla tiimimme uusi jäsen. Haemme iloiseen ja mahtavaan joukkoomme ammattitaitoista lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Työpisteemme sijaitsee kätevästi aivan junaradan varrella Oulunkylän terveysaseman yhteydessä, joten pääset helposti julkisilla suoraan ovelle ja kohta ohi vilistää myös raidejokeri.

Lähihoitajan työ meillä kotihoidossa on itsenäistä, monipuolista ja asiakaslähtöistä. Meillä työtä tehdään suurella sydämellä ja tiimissä on hyvä yhteishenki! Oman tiimin lisäksi työtä tehdään moniammatillisessa yhteistyössä. Vaikka työ onkin itsenäistä, niin tiimin tuki on aina läsnä. Sinulle suunnitellaan omat vastuuasiakkaat, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä sinua kuunnellaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön.

Alueena Oulunkylä on vehreää pientalo- ja pienkerrostaloaluetta. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä sekä autoja liikkumista helpottamaan. Lisäksi käyntejä on mahdollista tehdä kävellen tai omalla autolla, josta saa kilometrikorvaukset. Saman katon alla toimii myös toinenkin lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta http://www.helsinkirekry.fi

Olethan yhteydessä tai laita hakemusta tulemaan, kerron mielelläni lisää.

Kelpoisuusehto: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi: reipas työote ja hyvä asenne on tärkein.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon esihenkilö Sirpa Mäki p. 09 310 69635

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548284
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki