(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja osa-aikatöihin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2017
Esperi avaa Kemiönsaareen uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin. Esperi Hoivakoti Amos valmistuu loppukesällä 2017. Hoivakoti tarjoaa kodin yhteensä 32 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikääntyneelle. Vakituisen asumisen ohella tarjotaan lyhytaikaista asumispalvelua, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Haku päättyy 31.7.2017.

Esperi on Savuton Työpaikka.