Lähihoitaja osa-aikaseksi turvapuhelinpalveluun
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Oletko lähihoitaja, jolta löytyy hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin sekä haluat olla turvaamassa asiakkaiden turvallista arkea? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajia joustavaan osa-aikaiseen työhön turvapuhelinpäivystäjiksi vastaamaan turvapuhelinhälytyksiin ja käsittelemään turvapuhelinhälytyksiä ammattimaisella otteella. Pääset vaikuttamaan viikottaiseen työtuntimäärääsi sekä työskentelemään juuri sinulle soveltuvalla tavalla. Työpaikkasi sijaitsee hyvien yhteyksien varrella. Pääset mukaan kehittyvään palveluun, sinulla on ergonominen työpiste sekä mukavat työkaverit tukenasi! 

Työnkuvaus: 

Tuleva työpisteesi sijaitsisi Vantaalla Tunstallin turvapalvelukeskuksessa. Turvapalvelukeskus toimii 24/7 ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin vuoroihisi. Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet turvapuhelinhälytyksiä sekä välität mahdollisen avun tarpeen eteenpäin asiakkaalle määritellylle taholle. Tunstall tuottaa turvapuhelinpalveluita, mutta käytössä on myös muita teknologisia ratkaisuja, joiden avulla tuetaan ja turvataan asiakkaiden itsenäistä asumista kotona. Vaihtelua työpäiviisi syntyykin tapahtumien monipuolisuuden kautta.

Toivomme:

Sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan koulutus. Aiempaa työkokemusta turvapuhelinpalveluista ei tarvitse olla, mutta tärkeintä on että olet innostunut oppimaan sekä sitoutunut työhösi. Katsomme eduksi työkokemuksen kotihoidosta, sairaankuljetuksesta ja Call-Center -ympäristöstä, mutta meille tärkeintä kuitenkin on persoonasi. Työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisutaitoja. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa. Sinulla tulee olla myös sujuva suomen kielen taito asiakastyöskentelyä silmällä pitäen, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

Tunstallilla sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhaltava työtiimi, jonka kanssa jakaa työarki. Tunstall haluaa kehittää osaamista ja pääset mukaan seuraamaan kansainvälisen yrityksen toimintaa. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön ja saat esihenkilösi täyden tuen. Tunstallilla on käytössä laajennettu työterveyshuolto Terveystalossa, sekä virike- ja lounassetelit. Työntekijät rekrytoidaan suoraan Tunstallin palkkalistoille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppissa tai sähköpostitse. MediPower vastaa rekrytoinnista eli kaikki hakemukset vain MediPowerin kautta. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1487624
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa