(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Opri ja Oleksi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Hoivakoti Opri ja Oleksi on turvallinen ja lämminhenkinen koti, jossa asuu 16 ikäihmistä. Jokaisen asukkaan käytössä on oma huone sekä viihtyisästi sisustetut ja avarat yhteiset tilat. Hoivakodin vehreä piha-aluetta hyödynnetään monipuolisesti kodin toiminnassa ja kauniissa puutarhassa voi ulkoilla ympäri vuoden. Oprissa ja Oleksissa sekä arjesta että juhlasta halutaan tehdä virikkeellistä ja tunnelmallista. 

Tervetuloa ammattitaistoisen ja osaavan henkilöstön pariin, henkilöstö on erikoistunut mustisairaiden ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen!

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.  

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 3.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksiköpäälikkö Stiina Manninen  050-5926998. stiina.manninen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.