(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja ohjaajan tehtäviin Vantaalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Etsimme lähihoitajaa ohjaajan tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Vantaalla sijaitsevaan kehitysvammaisten palvelukotiin.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on 15-paikkainen kehitysvammaisille tarkoitettu ympärivuorokautinen palveluyksikkö. Kohteessa on modernit ja viihtyisät tilat, sekä rauhallinen piha-alue yhteistä ulkoilua ja ajanviettoa varten. 

Kohteessa työskennellään ohjauksellisella otteella. Pääset työssäsi suunnittelemaan, toteuttamaan sekä arvioimaan asukkaiden voimavarat, heidän tarvitseman tuen ja hoidon tarpeen yhdessä asukkaiden kanssa. Työnkuvaan kuuluu olennaisesti asukkaiden onnellisen arjen toteutumisen edesauttaminen mm. asukkaiden perustarpeista, sosiaalisista tarpeista ja turvallisuudesta huolehtimalla. Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Kehitysvammaisuuteen suuntautunut koulutus ja aiempi kokemus kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi ja huomioidaan.

Tarjoamme:

Työtehtäväsi tarjoavat mielenkiintoisen ja kehittymismahdollisuuksia täynnä olevan työviikon täysillä tunneilla. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Asiakasyrityksemme on kannustava ja joustava työnantaja, jonka arvoissa korostuu muun muassa välittäminen. Lisäksi saat tueksesi loistavan työtiimin, liikunta -ja kulttuuriedun sekä erilaisia työnantajan tarjoamia koulutusmahdollisuuksia.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 7164 779. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779