Lähihoitaja/ ohjaaja (3) / Piikahaka
Piikahaka

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Tule meille kesätöihin Piikahakaan!
Piikahaka on aikuisten kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen yksikkö Raholassa. Yksikössä on 12 asukasta.

Haemmme kesä

Työtehtäviin kuuluu asukkaiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä kokonaisvaltainen tuki ja ohjaus, perushoidolliset tehtävät ja yhteydenpito eri sidosryhmiin (esim. päiväaikainen toiminta, terveydenhuolto, läheiset) sekä hoitotyön kirjaus Pegasos asiakastietojärjestelmään. Lisäksi työnkuvaan kuuluu kodinhoidolliset työt kuten ruuanlaitto, siivous ja pyykkihuolto.

Etsimme lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on suoritettuna 120 osp. Tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sosionomiopiskelija tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja/kätilö-opiskelija, joilla on sairaanhoitajantutkinnosta vähintään 60op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito suoritettuna.

Hakuaika päättyy 9.5.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot