(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Nokialle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Aktiivisuus - toimeliaisuus ja positiivinen työilmapiiri kuvaavat parhaiten tätä työkohdetta, jossa työpäivät täyttyvät yhdessä tekemisen merkeissä!

Etsimme nyt kahta uutta lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen tähän tuettua ja tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille tarjoavaan kohteeseen. Kohde sijaitsee Nokialla ja muodostuu kolmesta toisiinsa yhteydessä olevista taloista, jotka tarjoavat tilapäishoitoa, pysyvää asumista, sekä päivätoimintaa aikuisille ja lapsille. Näissä työtehtävissä pääset päivittäin käyttämään luovuuttasi viriketoiminnan parissa ja voit olla varma, että jokainen työpäivä tuo mukanaan jotain uudenlaista! Työympäristösi on kotoisa ja vehreä, sekä palvelee tarkoituksenmukaisesti niin asukaskuntaa, kuin myös optimaalista hoitotyötä.

Työnkuvaus:

Työnkuva vaihtelee talokohtaisesti yksikön sisällä, riippuen minkä palvelun parissa milloinkin työskentelet. Yleisesti ottaen työ pitää sisällään perushoitoa, viriketoimintaa sekä yleistä asiakkaiden arjen sujuvuuden turvaamista. Jokaisen asukkaan tarpeet yksilöidään ja jokaiselle pyritään tarjoamaan juuri sopivaa hoivaa ja huolenpitoa unohtamatta arjen mukavuutta ja viihtyvyyttä. Toimit omalta osaltasi merkittävänä lenkkinä laadukkaan ja turvallisen palvelutaloarjen syntymisessä.

Kohteessa sinulle on tarjolla täydet työtunnit ja työskentelet osana iloista vuorovaikutteista työtiimiä. Työ on 3-vuorotyötä, joten tarjolla on, toiveesi huomioiden, aamu-, ilta- sekä yövuoroja. 

Arvostamme:

Sinulta tulisi löytyä lähihoitajan ammattitutkinto, Valviran laillistus sekä voimassa olevaa rokotesuoja. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvammapuolelta, mutta tärkeintä on ihmisläheinen sekä oppimishaluinen ote hoitotyöhön ja potilaan kohtaamiseen. Haluamme löytää henkilön, joka viihtyy työssään ja arvostaa omaa tekemistään, sillä sitä myös me arvostamme!

Tarjoamme: 

Tuleva työnantajasi panostaa todella työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Työntekijät kuuluvat laajan työterveyden piiriin, joka sisältää myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Sinulla on mahdollisuus osallistua tyhy-toimintaa ja viikoittaiseen liikuntahetkeen. Hyvinvoinnin tueksi työntekijällä on käytössä myös ateriaetu. Arkityöhönsä työntekijä pääsee itse vaikuttamaan työvuorosuunnittelun ja työpäivien kulun osalta. Työnantaja tukee myös ammatillista kehittymistäsi koulutusten ja työnvaihdon kautta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää tuntipalkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024