(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Myyrmäen palvelutalo
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen palvelutalo

Ruukkukuja 7, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.02.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Nyt on loistava tilaisuus liittyä Myyrmäen vanhustenkeskuksen palvelutalon tiimiin ja kehittää meidän kanssamme yhdessä palvelutalon toimintaa. Haemme vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajaa. Nykyaikainen ja viihtyisä vanhustenkeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Myyrmäen juna-aseman läheisyydessä. Asuntoja palvelutalossa on 44, lisäksi vanhustenkeskuksessa on tehostetun palveluasumisen yksiköitä. Voit käydä tutustumassa Myyrmäen Vanhustenkeskukseen YouTubessa; https://www.youtube.com/watch?v=qHxy8N1T42Q

Palvelutalon lähihoitajan tehtäviin sisältyy asukkaiden päivittäisissä toimissa avustaminen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti, lääkehoidosta huolehtiminen yhdessä sairaanhoitajan kanssa sekä asukkaan toimintakyvyn tukeminen. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta työyhteisön tuki löytyy myös läheltä. Työ on pääsääntöisesti kaksi-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Annamme työntekijöille yksilöllisen perehdytyksen ja mikäli sinulle ei ole kertynyt työkokemusta, niin riittää, että asenteesi on kohdallaan ja olet innostunut tehtävistä ja kehittämään itseäsi.

Työyhteisömme on iloinen joukko osaajia. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ideoita ja intoa kehittää palvelutalon toimintaa.

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkeluvan. Mikäli sinulla ei ole Vantaan kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut Vantaan lääkehoitosuunnitelman mukaisesti suorittamaan lääkeluvan koeajan puitteissa.

Toiminnan kulmakiviä ovat 

  • yhteisöllisyys
  • ihmislähtöisyys
  • yhdessä kehittäminen

Tervetuloa meille töihin!


Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love-lääkehoitoluvan suorittamista koeaikana.

Luemme eduksi: Kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä, Love-lääkehoitoluvan ja Rai-osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 181,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies

Mikkola Sanna

040-8473180

maarit.laakko@vantaa.fi


Tavoitettavissa 9-15

Sanna Mikkola Toimintayksikön esimies/ Resurssikeskus sanna.mikkola@vantaa.fi puh: 040-6429395

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.