(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Myyrmäen kuntoutus- ja arviointiyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen kuntoutus - ja arviointi

Ruukkukuja 7, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 18.12.2020


Haemme ikäihmisen kuntoutuksesta kiinnostunutta lähihoitajaa sijaisuuteen Vantaan Erityisasumisen palveluihin, Myyrmäen kuntoutus- ja arviointiyksikköön. Työ sopii myös opiskelijalle. 

Yksikkömme tarjoaa ikäihmisten lyhytaikaishoitoa ja tehokuntoutusta kotona asuville ikäihmisille. Yksikkömme on avautunut  syyskuussa 2019, ja yksikkömme paikkamäärä on lisääntynyt. Yksikössä hyödynnetään uutta teknologiaa asukkaiden kuntoutuksessa ja toimintakyvyn ylläpidossa. 

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä paineensietokykyä erilaisissa muuttuvissa tilanteissa. Hoitajamme toimivat yhteisössämme omahoitajamallin mukaisesti.

Työskentelet erinomaisesti yhtenä tiimin jäsenenä, ja kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta lähihoitajana, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Tuo oma osaamisesi meille ja tule kehittymään yhdessä meidän kanssamme! Perehdytämme sinut tehtävään. Tarjoamme ikääntyneiden ihmisten palveluista ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle  haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä. Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä) tai opiskelijalla hyton jakso suoritettuna

Luemme eduksi: Love-lääkehoitoluvan sekä kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2181,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies
Karawatski-Salmi Martina
040-8290280
martina.karawatski-salmi@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15

Toimintayksikön esimies/ Resurssikeskus
Mikkola Sanna
040-6429395
sanna.mikkola@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.