Lähihoitaja mt- ja päihdekuntoutujien pariin, Oulu
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme nyt lähihoitajia 2 viikon kesäsijaisuuksiin mielenterveys- ja päihdekuntoutujien pariin asiakaskohteeseemme Ouluun! Saat itse toivoa sijaisuuden ajankohtaa, mutta sen tulisi kuitenkin sijoittua aikavälille 14.6.-15.8.2021. Työ on toiveesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä sijaisuuden aikana.

Työnkuvaus:

Työkohde on mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö, joka tarjoaa asukkailleen tuettua asumista, sekä kevyempää että tehostetumpaa palveluasumista. Lisäksi yksikössä on intervallipaikkoja. Yhteensä asukaspaikkoja on reilut 60. Asukkaat ovat pääasiassa nuoria 18-30 -vuotiaita henkilöitä.

Sinun tehtävänäsi on tukea asukkaiden omatoimisuutta arjen askareissa, sekä huolehtia lääkehoidosta. Tämän lisäksi saat halutessasi suunnitella ja toteuttaa erilaista päivätoimintaa asukkaiden arjen piristeeksi. Sijaisuuden kesto on n. 2 viikkoa, ja tarjolla on aamu-, ilta- ja yövuoroja toiveesi mukaan.

Tarjoamme:

Työkohteessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mukavat työkaverit. Työllistyt MediPowerille, jossa tukenasi on ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimi, jonka puoleen voit kääntyä aina tarvittaessa. Saat palkan tilillesi kahden viikon välein ja arvokasta työkokemusta itsellesi mielenterveys- ja päihdekuntoutuksen alalta!

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran myöntämää laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan tässä haussa, joten älä epäröi jättää hakemustasi, vaikka tutkintotodistusta ei vielä löytyisikään! Aikaisempi kokemus mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parista on plussaa, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan. Lääkehoito on oleellinen osa työtä, jonka vuoksi sinulta tulisi kuitenkin jo löytyä voimassa olevat lääkeluvat.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465355
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu