Lähihoitaja mielenterveyskuntoutujien pariin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Etsimme nyt lähihoitajaa kesäsijaisuuteen Lapin Sallaan, upeiden tunturimaisemien sekä kauniin luonnon välittömään läheisyyteen!

Työnkuvaus:

Työkohde on mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista. Asukaspaikkoja kohteessa on yhteensä 23. Sinun tehtävänäsi on tukea asukkaiden omatoimisuutta sekä vahvistaa arkisia toimintoja sekä huolehtia lääkehoidosta. Tämän lisäksi saat halutessasi suunnitella ja toteuttaa erilaista viriketoimintaa asukkaiden arjen piristeeksi. Tässä tehtävässä voit aloittaa vaikka heti ja kesto olisi ainakin 8.8.2021 asti. Halutessasi sinun on mahdollista napata tästä itsellesi myös pidempiaikainen työpaikka. 

Tarjoamme:

Työkohteessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mukavat työkaverit. Työn vastapainoksi sinua kutsuvat upeat Lapin maisemat ja ihanat ulkoilumahdollisuudet Sallassa! Työllistyt MediPowerille, jossa tukenasi on ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimi, jonka puoleen voit kääntyä aina tarvittaessa. Saat palkan tilillesi kahden viikon välein ja arvokasta työkokemusta itsellesi. 

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran myöntämää laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan tässä haussa, joten älä epäröi jättää hakemustasi, vaikka tutkintotodistusta ei vielä löytyisikään! Aikaisempi kokemus mielenterveyspuolen henkilöiden parista on plussaa, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463440
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Salla