Lähihoitaja mielenterveyskuntoutujien pariin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Etsimme nyt ammattitaitoista, mielenterveystyöhön suuntautunutta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa tarjoten heille tukea ja ohjausta. Asiakasyrityksemme ydintoiminta keskittyy Helsingin Kannelmäkeen, mutta tässä tehtävässä pääset viemään palveluita asiakkaiden koteihin ja tukiasuntoihin. Työvuoroja on tarjolla joustavasti maanantaista sunnuntaihin. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työarkeesi paljolti! Saat reilusti tukea esimiehiltäsi vuoden jokaisena päivänä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Käytössäsi on hyvä työterveyshuolto ja kaiken kattava lisävakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja kulttuurietuja, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. Tämän kaiken lisäksi seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu kuin tanssi.

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan ammattitutkintoa mielenterveyspuolen suuntautumisella sekä Valviran laillistusta. Sinulta toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hyviä tiimityötaitoja. Koska työ on liikkuvaa, niin ajokortti ja oma auto on tässä tehtävässä välttämätön. Tehtävä sisältää aina silloin tällöin puhelinpäivystystä, joten toivomme sinun olevan valmis myös siihen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1405004
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Vantaa